Altyapım VDSL mi destekliyor nasıl anlarım?

Arayıp sorgulatın. Daha iyi sonuç alırsınız.

Dediğiniz ile konunun alakası yok.

Hocam bende VDSL’e geçtim ve müşteri temsilcisi geçerken bana modemin arkasında bir yazı sorgulattı o sorgulattığı yazı modemin üstünde yazılıydı müşteri temsilciside oradan anladı ve modemin VDSL desteklediğini söyledi bende o yüzden fotoğraf istedim neden ikide bir konudan alakasız dedinizki.

Siteden demiyorum dostum. Herhangi bir internet sağlayıcısını arayıp sor. Oradan daha kesin bilgi alırsın.
Hocam aradım zaten. Onlar da altyapınız hakkında bilgi veremiyoruz diyorlar ilginç bir şekilde. Anlamadım gitti yani. Altyapı yok diyorlar ama binada kullanan var. Olmasa gerçekten inanacağım dediklerine.

Anladım hocam teşekkür ederim keşke diğer arkadaşlarda böyle alakasız yazmak yerine modemin fotoğrafının işe yaramayacağını sebebini açıklasaydı.

Modeminin desteğine göre paketi tanımlamış benim mesela ADSL bir modem olduğu için kendisi oradan görüp yükseltemeyiz demişti kaç sene önce. Hat olmadıktan sonra modemin bir önemi kalmıyor.
Hocam aradım zaten. Onlar da altyapınız hakkında bilgi veremiyoruz diyorlar ilginç bir şekilde. Anlamadım gitti yani. Altyapı yok diyorlar ama binada kullanan var. Olmasa gerçekten inanacağım dediklerine.
İlginç hocam kullanana sordunuz mu hiç?

Hocam valla yeni taşındığımız için binadaki kimseye henüz soramadım. İnternet işinden anlayan birisiyse beni bilgilendirir de onlar da bilmiyorsa bir fikrim yok. Binada genç kişiler göremedim pek.
Superonline veya Kablonet fiber kutusu var mı? Yok ise altyapı varsa Türk Telekom altyapısı vardır gidip Türk Telekom ilçe müdürlüğü ile konuş.
İkisi de yok hocam. Normalde giderdim de çok uzak hocam ya. Eğer kendim anlayabileceksem uğraşmayayım dedim sizlerin de yardımıyla.

O beyaz yerde telefon hatları var mı?

O beyaz yerde telefon hatları var mı?
Hocam telefon hattı nasıl oluyor acaba? Fotoğrafını çektim sizin için. Umarım anlaşılır olabilmiştir.

Bildiğimiz bakır kablo hocam ADSL-VDSL hizmetten birisini alacaksınız. Extranet - İnternetsiz Ev Kalmasın Bu adresten sorgulayınca ne çıkıyor?
Hocam altyapı görünemiyor diyor. Defalarca NetSpeed, Extranet, TurkNet vb. her yerden sorgulattım altyapı yok diyor. Bu acaba hani insanlar kutudan eve Cat6 kablo çekiyor ya acaba o mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…