Altyapımda en fazla kaç Mbps hız alabilirim?

Mert_06

Hectopat
Yer
Kocaeli
Merhabalar, ben şu an Kablonet altyapısında 50 Mbps internet kullanıyorum. NetSpeed'den altyapı sorguladığımda maksimum hızım 60 Mbps, saha dolabına uzaklığım yaklaşık 270 metre olarak gözüküyor. Kablonet'in sitesinden sorguladığımda ise fiber altyapıda olduğumu söylüyor. Sizce 100 Mbps hız almam mümkün müdür? Kesin bir bilgiye nasıl ulaşabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonet firması fiber kullanıyor diye biliyorum evinize ise koaksiyel kablo ile bağlantı sağlıyorlar.Saha dolabına mesafeniz iyi gözüküyor.Tahmini söyleyecek olursam 100Mbps hız almanız mümkün.Konu ile ilgili İnternet servis sağlayıcınızı arayarak talep bırakabilirsiniz.Ayrıca modem hat değerlerinizi resim olarak ekleyebilirseniz,ordan da aşağı yukarı alacağınız hız belli olur.

Kablonet firması fiber kullanıyor diye biliyorum evinize ise koaksiyel kablo ile bağlantı sağlıyorlar.Saha dolabına mesafeniz iyi gözüküyor.Tahmini söyleyecek olursam 100Mbps hız almanız mümkün.Konu ile ilgili İnternet servis sağlayıcınızı arayarak talep bırakabilirsiniz.Ayrıca modem hat değerlerinizi resim olarak ekleyebilirseniz,ordan da aşağı yukarı alacağınız hız belli olur.
Hat değerlerime nasıl bakabilirim peki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı