İstediğiniz sağlayıcının internet sitesinden altyapı sorgulama yapabilirsiniz adresinizi girerek.Şu an 50 Mbps kullanıyorum yetmemeye başladı. 100 Mbps geçmek istiyorum alt yapım kaldırır mı?
Paylaşmam gereken başka bir görsel var mı yoksa bu istatistikler yeterli mi anlamak için?
Eki Görüntüle 2354139
Şu an 50 Mbps kullanıyorum yetmemeye başladı. 100 Mbps geçmek istiyorum alt yapayım kaldırır mı?
Paylaşmam gereken başka bir görsel var mı yoksa bu istatistikler yeterli mi anlamak için?
Eki Görüntüle 2354139
Alt yapı yok diyor. Türk telekom kullanıyorum bu arada yazmayı unutmuşum.İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net
Alt yapı yok yazıyor yine![]()
İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
goknet.com.tr
Sorgulayıp buraya atar mısın görseli.
Altyapı yeni kurulduysa böyle yazması normaldir. Yeni kurulduysa sakın erkenden geçme 1-2 ay internetsiz kalabilirsin.Alt yapı yok diyor. Türk telekom kullanıyorum bu arada yazmayı unutmuşum.
Alt yapı yok yazıyor yine![]()
Şu an 50 Mbps kullanıyorum yetmemeye başladı. 100 Mbps geçmek istiyorum alt yapayım kaldırır mı?
Eki Görüntüle 2354139
Yeni değilde 50 metrelik kablo ile geliyor diye biliyorum. 3 senedir internet var.Altyapı yeni kurulduysa böyle yazması normaldir. Yeni kurulduysa sakın erkenden geçme 1-2 ay internetsiz kalabilirsin.
Başka sitelerden kontrol edebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.