Altyapının desteklediği hız nasıl öğrenilir?

Türk Telekom'un sitesinden Online İşlemlere üyeliğinizle giriş yapıp, kullandığınız paketin hızını arttırabilirsiniz (mümkünse). Geçenlerde bizim bulunduğumuz konuma da fiber internet bağlandı. Online İşlemler üzerinden paketimizi 50MBPS'den 1000 MBPS'ye yükselttik. Bu şekilde fiber hattınızın da ne kadar hızı desteklediğini görebilirsiniz.

Yükselttiğimde 200mbpsyi alamazsam geri 100mbpsye dönebilir miyim?

Zaten şuan 100mbps için ödediğim fiyatla 200mbpsnin fiyatı arasında 30TL var. Çok güzel bir kampanya ama 200mbpsyi alabilir miyim bilmiyorum.

Zaten şuan 100mbps için ödediğim fiyatla 200mbpsnin fiyatı arasında 30TL var. Çok güzel bir kampanya ama 200mbpsyi alabilir miyim bilmiyorum.

Önceki kullandığınız hıza geri dönemezsiniz diye düşünüyorum. En azından bende diğer seçenekler kayboldu. Şahsen internet hızınızı arttırmanızı öneririm. Fiber hattınız varken sonuna kadar kullanmamak ayıp olur.

Not: Birkaç günlük kullanımdan sonra eski hızına (50 Download - 5 Upload) düştüğünü gördüm. Türk Telekom'un müşteri hizmetleri çok vasat durumda. Telefonda karşıma 2 kadın operatör çıktı ve ne söylediysem anlamadılar. Daha sonrasında fiber hattımızı eve kuran ekibi aradım ve bu şekilde sorunumu çözdüm. Böyle bir sorun yaşarsanız direkt olarak merkezlerine gitmeniz daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler bakacağım bende karar verip.

Rica ederim. Mesajımı çözüm olarak bildirirseniz sevinirim.

FTTH Nedir?​

Dairenizde bulunan modem aracılığı ile internet erişiminizin sağlandığı bir fiber altyapı sistemidir. Oldukça yüksek bir maliyete sahip olduğundan kullanımı yaygın değildir. İnternet hızı 1000 Mbps’ye kadar ulaşabilir.

O zaman 200 olduğunda alabilirim yani teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…