SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 807 Çözümler 3 1 Aralık 2024 #1 Altyapımız 40 Mbps VDSL desteğine sahip. TurkNet'te kullandığım paket ise yalın 100 Mbps. Hız testi yaptığımda da en fazla 46 Mbps hızını görebildim. Paketimin bu hızda kalması sorun yaratır mı yoksa değiştirmeli miyim?
Altyapımız 40 Mbps VDSL desteğine sahip. TurkNet'te kullandığım paket ise yalın 100 Mbps. Hız testi yaptığımda da en fazla 46 Mbps hızını görebildim. Paketimin bu hızda kalması sorun yaratır mı yoksa değiştirmeli miyim?
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 1 Aralık 2024 #2 Yaratmaz kalsin böyle, gigafiber gelince ücretsiz değiştirirler paketi.
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 807 Çözümler 3 1 Aralık 2024 #3 LittleGuy dedi: Yaratmaz kalsin böyle, gigafiber gelince ücretsiz değiştirirler paketi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Daha fiber getirmiyorlar, gigafiber gelmesi imkansız
LittleGuy dedi: Yaratmaz kalsin böyle, gigafiber gelince ücretsiz değiştirirler paketi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Daha fiber getirmiyorlar, gigafiber gelmesi imkansız
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 1 Aralık 2024 #4 SkyHawking dedi: Tamamdır hocam teşekkürler. Daha fiber getirmiyorlar, gigafiber gelmesi imkansız Genişletmek için tıkla... Bendede aynıydı vdsl kullanıyordum bi gün mesaj geldi binanizda gigafiber geldi diye, şu an 950-900 internet alıyorum.
SkyHawking dedi: Tamamdır hocam teşekkürler. Daha fiber getirmiyorlar, gigafiber gelmesi imkansız Genişletmek için tıkla... Bendede aynıydı vdsl kullanıyordum bi gün mesaj geldi binanizda gigafiber geldi diye, şu an 950-900 internet alıyorum.
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 807 Çözümler 3 1 Aralık 2024 #5 LittleGuy dedi: Bendede aynıydı vdsl kullanıyordum bi gün mesaj geldi binanizda gigafiber geldi diye, şu an 950-900 internet alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.
LittleGuy dedi: Bendede aynıydı vdsl kullanıyordum bi gün mesaj geldi binanizda gigafiber geldi diye, şu an 950-900 internet alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.