D DonanimciBey5837 Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #1 Lanet olası TTNET ile olan sözleşmemiz bitti. Biz de taşındık. Yeni binamizda uydunet altyapısı var. Uyduneti seviyorum ama Superonline de hızlı diyorlar. Sizce hangisini seçmeliyim. Altyapısı olan Uydunet mi ? Superonline mi ? Ttnet Mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2017
Lanet olası TTNET ile olan sözleşmemiz bitti. Biz de taşındık. Yeni binamizda uydunet altyapısı var. Uyduneti seviyorum ama Superonline de hızlı diyorlar. Sizce hangisini seçmeliyim. Altyapısı olan Uydunet mi ? Superonline mi ? Ttnet Mi ?
U Umutmeister Ziyaretçi 12 Haziran 2017 #2 Superonline'ın veya Türk Telekom'un fiber altyapısı yoksa Uydunet'i kullanmanız daha iyi olur.
Unknown Human Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 270 Yer Bursa - İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2017 #3 Superonline fiber altyapınız varsa, durmanız için bir sebep yok.
D DonanimciBey5837 Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #4 Unknown Human dedi: Superonline fiber altyapınız varsa, durmanız için bir sebep yok. Genişletmek için tıkla... Hocam binada sadece Uydunet altyapısı mevcut.
Unknown Human dedi: Superonline fiber altyapınız varsa, durmanız için bir sebep yok. Genişletmek için tıkla... Hocam binada sadece Uydunet altyapısı mevcut.
myfranco Hectopat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 249 Yer İstanbul, Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turist Rehberliği 12 Haziran 2017 #5 DonanimciBey5837 dedi: Hocam binada sadece Uydunet altyapısı mevcut. Genişletmek için tıkla... Uydunet candır. Yıllardır kullanıyorum ve menunum. Downloadları gece yaparsanız, 250GB kota gayet rahat yeter.
DonanimciBey5837 dedi: Hocam binada sadece Uydunet altyapısı mevcut. Genişletmek için tıkla... Uydunet candır. Yıllardır kullanıyorum ve menunum. Downloadları gece yaparsanız, 250GB kota gayet rahat yeter.
Niyazi Taşcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 1.068 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #6 Uydunet.
A.Kaan Mert Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 534 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #7 Turknet'i 1 ay boyunca deneyin, tahattüt yok. Beğenirseniz Turknet'e geçin derim, kampanyaları çok avantajlı olabiliyor.
Turknet'i 1 ay boyunca deneyin, tahattüt yok. Beğenirseniz Turknet'e geçin derim, kampanyaları çok avantajlı olabiliyor.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 12 Haziran 2017 #8 Altyapısı varsa bence hiç düşünmenize gerek yok. Kablonet kullanın derim. İlk 3 ay zaten ücretsiz.
Çikilop Kilopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 722 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #9 Uydunet'e sakın bulaşmayın, aştığınız kota için sizden ekstra para alıcaklar.
AtakanD. Megapat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 855 Makaleler 3 Yer Antalya 12 Haziran 2017 #10 Çikilop dedi: Uydunet'e sakın bulaşmayın, aştığınız kota için sizden ekstra para alıcaklar. Genişletmek için tıkla... Sizin tarifenizle alakalı bir durum. Kotam 75GB her ay geçiyorum ama faturam aynı geliyor.
Çikilop dedi: Uydunet'e sakın bulaşmayın, aştığınız kota için sizden ekstra para alıcaklar. Genişletmek için tıkla... Sizin tarifenizle alakalı bir durum. Kotam 75GB her ay geçiyorum ama faturam aynı geliyor.