Arkadaşlar selamlar herkese haftaya yazlığa gideceğim. Orada internet altyapısı yok bana 1 ay yetecek sekilde internet lazım. Araştırdıgımda Superbox gibi bir şeyler gördüm. Sadece prize takıp çalıştırabilmek gibi böyle bir şey yapabilir miyim? Taahhütsüz olması gerek çünkü 1 ay kalacağım.
Hocam ben de şu an yazlıktayım int yok o yüzden evde 30'dan fazla film 5 dizi 3 oyun yanına modelleme kursları 1000'den fazla şarkı falan indirdim 0 sıkıntı yaşıyorum bence siz de böyle yapın int bağlatmayla falan hiç uğraşmayın bir haftada içerik stoğu yaparsınız 1 ayı bırakın 6 ay yetecek stok çıkar o sürede.
Super box pahalı diye biliyorum mobil internette 1ay verirler mi pek emin olamadım. Demin yazıldı zaten stok yapın diye bence de stok yapmak daha mantıklı olur fazla para bayılmaya gerek yok.
Hocam ben de şu an yazlıktayım int yok o yüzden evde 30'dan fazla film 5 dizi 3 oyun yanına modelleme kursları 1000'den fazla şarkı falan indirdim 0 sıkıntı yaşıyorum bence siz de böyle yapın int bağlatmayla falan hiç uğraşmayın bir haftada içerik stoğu yaparsınız 1 ayı bırakın 6 ay yetecek stok çıkar o sürede.