Altyapısız internet firması var mı?

Daha önce birçok firmada altyapımı sorguladım ama şuana kadar en fazla 16 Mbps alabileceğimi öğrendim ve ben daha hızlı internet olan paket almak istiyorum altyapısız internet firması var mı?

Uydu üzerinden internet sağlayan firmalar var onlara bakabilirsiniz.

İstanbul'dayım diyorsun, daha alt yapı gelmemiş. Ben de bizim mahalleye gelir mi diye bekliyorum Kocaeli'de... Yıllardır para yiyorlar, doğru düzgün alt yapı yok ülkede, Allah burunlarından getirsin..

İ.

İstanbul'dayım diyorsun, daha altyapı gelmemiş. Ben de bizim mahalleye gelir mi diye bekliyorum Kocaeli'de... Yıllardır para yiyorlar, doğru düzgün altyapı yok ülkede, Allah burunlarından getirsin.

İmamoğlu yeni başkan oldu ya belki yapar.
Kesinlikle siyaset yapmiyorum yanlış anlaşılmasın.

Bizim buraya belediye ihale aldı Kablonet döşendi (Kağıthane) ama İmamoğlu değil buranın AKP başkanı yapmış siyaset için değil sanırım belediyeler karar veriyor belkide İBB'den izin alıyorlardır bilmiyorum ama amcam kullanmaya başladı 100Mbps geliyor.

İ.

Bunun ne yazık ki İmamoğlu ile alakası yok. En çok altyapıya sahip firma TT, kendisi çok cimri olduğundan ve belediyeler de ona destek verdiğinden; Ulaştırma ve Altyapı bakanı aynı zamanda TT başkanlığı yapmaktadır, bu biraz zor. Yiyiciler gidene kadar bu böyle devam eder. Yine de giderlerse sevinmemek lazım, bir yiyici gider, diğeri gelir:))
Bizim buraya belediye ihale aldı Kablonet döşendi (Kağıthane) ama İmamoğlu değil buranın AKP başkanı yapmış siyaset için değil sanırım belediyeler karar veriyor belkide İBB'den izin alıyorlardır bilmiyorum ama amcam kullanmaya başladı 100Mbps geliyor.
Kablonet devlete bağlı olduğu için masraftan kaçınmaz, ki kurumsal olduğu için en iyi şekilde yapmak zorunda. Bölge sayısı sınırlı, TT her yeri ele geçirmiş durumda.

Son düzenleme:
Bizim buraya belediye ihale aldı Kablonet döşendi (kağıthane) ama imamoğlu değil buranın akp başkanı yapmış siyaset için değil sanırım belediyeler karar veriyor belki de Ibb'den izin alıyorlardır bilmiyorum ama amcam kullanmaya başladı 100Mbps geliyor.

Benim bulunduğum yerde kablinet altyapisi yok Kablonet devlete bağlı olduğu için gelir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı