Evet, sorgulama sonuçlarından da görüldüğü üzere binanızda herhangi bir TT altyapısı yok.
Hocam sokakta altyapı varsa binanıza da çekilmesi zor değil aslında. Neden 2 yıla kadar uzayacağı söylenmiş ki acaba?
Bina sakinleriyle konuşup bir dilekçe hazırlayın. Ne kadar çok imza alırsanız o kadar iyi olur. Daha sonra bu dilekçeyi TT'nin planlama birimine teslim edin. Hiç altyapınız olmadığı için öncelik vereceklerini düşünüyorum.
Benim sokağımdan fiber hat geçiyor. Sokaktaki 7 binanın beşinde fiber var. Sokaktaki en eski bina benimki olduğundan dolayı bende VDSL vardı. Ben de dilekçe yazarak VDSL bulunan binama 3 aydan kısa sürede fiber altyapı getirttim. Şu an fiber kullanıyorum, VDSL de hâlâ duruyor iptal olmadı.
Benim VDSL'den fibere geçiş sürecimi anlattığım konuyu okumak isterseniz buraya bırakıyorum:
TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim
Nasıl bir dilekçe hazırlamanız gerektiğini, dilekçeyi teslim ettikten sonra neler yapmanız gerektiğini açtığım o konuda öğrenebilirsiniz.
Sormak istediğiniz başka bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.