Altyapısız internet önerisi

VarexCivic

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Arkadaşlar babamın maalesef yaptırdığı ev yüzünden yaylaya geliyoruz ve dağın tepesine yaptırdığı için evi altyapı falan hiçbir şey yok sadece telefon interneti çekiyor. Babamda Superbox almaya karar verdi fakat sınırsızı aylık 1K verilmez o para telefonuna yazın ek 50 100 GB internet al diyorum dinlemiyor beni Superbox alternetifi daha uygun fiyatlı önerileriniz var mı?
Not: 4.5G gayet iyi çekiyor.

Şayet yoğun bir internet kullanımınız yok ise;
Hotspot'a özel İnternet (Mobil Paylaşıma özel internet) Gibi sadece paylaşıma özel internet paketleri alınabiliyor. Onlar Normal mobil kullanım internetlerinden daha düşük bir ücretlendirmeye tabii.
Turkcell'de 50GB Hotspot'a özel internet 149 TL şu an.

Bende hem onu ya da normal al diyorum ama bana yetmez diyor ve sınırsız istiyor babam. Hem normal evde de kullanacakmışız.

15 Mbps limitsiz 650TL Vodafone da ve 5 Mbps tarifler de var 350TL civarı ama hem kotalı hem yavaş kalır 5Mbps. Taşınabilir & Altyapısız İnternet ve Redbox Tarifeleri | Vodafone

Hocam kullandınız mı ya da kullanan tanıdığınız var mı? Herhangi bir sorunu oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…