Altyapısız internet önerisi

varlıktx

Centipat
Daha fazla  
Önce bir sorum var. Normalde fiber 100Mbps altyapısı var ama altyapının kablosu kablosu kopmuş. 1 haftadır internet yok TurkNet kullanıyoruz onu aradığımızda Türk Telekom genel arıza yazıyor. Acaba Vodafone veya diğer operatörlere geçsek farklı altyapımı kullanıyorlar. İnternete bağlanabilir miyiz?

resim_2024-10-24_210109982.png

35Mbps 550TL Fizynet diye bir yer. Airfibermiş.

1729793013879.png

KocaeliNet diye bir yer aynı şekilde AirFiber 24/4 Mbps 370 TL.
İsimlerini hiç duymadım ama KocaeliNet Şikayetvar'daki şikayetlere çözüm getirmiş daha güvenilir duruyor.
İnternet gelene kadar alacağım, komşumuz kablo işinde çalışıyormuş 10 güne gelebilir dedi ama belli değil.

Telekom önceliği kendi müşterisine veriyor. Vodafone ve Turkcell zengin sevici olduğu için, genelde lüks sitelere altyapı çekiyorlar. Yani senin orada Turkcell veya Vodafone altyapıları yoksa Telekom altyapısı ile hizmet verirler.

Sağ olun hocam. Komşu bu işlerde çalışıyormuş, süreci hızlandırdı. Altyapı düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ olun hocam. Komşu bu işlerde çalışıyormuş, süreci hızlandırdı. Altyapı düzeldi.

Bizim de aynı sebepten 3 aydır internetimiz yok. DSL kablosu koptu 4-5 evin interneti yok mahallede. Türk Telekom'un gelip yapacağıda yok. Komşunuza sorar misiniz süreci nasıl hizlandiracagimizi? Nereye şikayet etmem gerekiyor? Ben de türknetliyim aynı şekilde Türk Telekom kaynaklı arıza olduğu için bir şey yapamıyoruz diyorlar. Öyle lanet bir ülkeyiz ki hiçbir kurum işini doğru yapmıyor! Artık midem bulanıyor bu ülkeden ve insanından!

Bizim de aynı sebepten 3 aydır internetimiz yok. DSL kablosu koptu 4-5 evin interneti yok mahallede. Türk Telekom'un gelip yapacağıda yok. Komşunuza sorar misiniz süreci nasıl hizlandiracagimizi? Nereye şikayet etmem gerekiyor? Ben de türknetliyim aynı şekilde Türk Telekom kaynaklı arıza olduğu için bir şey yapamıyoruz diyorlar. Öyle lanet bir ülkeyiz ki hiçbir kurum işini doğru yapmıyor! Artık midem bulanıyor bu ülkeden ve insanından!

Komşuyu tanımıyorum. Altyapı tamir olurken kendi çalıştı. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi dilekçe oluşturursan bir etkisi olabilir. Türkiye'de işinin çözülmesi için tanıdığa ihtiyacımız olması rezillik. Ayrıca Şikayetvar'ada yazarsanız iyi olur diğer insanlarda gördüğü için yardım ederler belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı