enginscofield
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle yaşadığım yerde altyapı çok ağır ve karmaşık. Zaten 4 katlı aile apartmanında kırsal bir bölgede yaşıyoruz, koca apartmanda 1 tane internet var ve bunu kullanan yaklaşık 20 cihaz var. Bunların 4'ü sürekli çalışan akıllı kameralar. Altyapı sorguladığımda şu anda adresinizde altyapı bulunmamaktadır tarzı bir şey söylüyor. Sanırım boş port yok, olsa da en fazla 16Mbps internet geliyordu. 2 telefon üzerinden yaptığım hız testlerinde 4.5G
Vodafone ortalama: 150Mbps download 30Mbps upload veriyor.
Turkcell ortalama: 100Mbps download 10Mbps upload veriyor.
Türk Telekom SIM kartım yok o yüzden ölçemedim. Yani çözümü altyapısız internette aramaya karar verdim. Zaten CS tarzı FPS oyunlarını mobil verim ile oynuyorum, açıkçası bir sıkıntım da yok ama nereye kadar? Kesinlikle dizi/video tarzı şeyleri zar zor izliyorum. Çok da bilmiyorum.
Redbox, Superbox, magnet hangisi daha iyi olur? İnterneti sadece 1 bilgisayar 2 telefon kullanacak, birkaç hesaplamama göre 250-300GB arası yeter diye düşünüyorum. Beni yaklaşık 1 sene idare etse yeter. Yardımcı olursanız sevinirim.
Vodafone ortalama: 150Mbps download 30Mbps upload veriyor.
Turkcell ortalama: 100Mbps download 10Mbps upload veriyor.
Türk Telekom SIM kartım yok o yüzden ölçemedim. Yani çözümü altyapısız internette aramaya karar verdim. Zaten CS tarzı FPS oyunlarını mobil verim ile oynuyorum, açıkçası bir sıkıntım da yok ama nereye kadar? Kesinlikle dizi/video tarzı şeyleri zar zor izliyorum. Çok da bilmiyorum.
Redbox, Superbox, magnet hangisi daha iyi olur? İnterneti sadece 1 bilgisayar 2 telefon kullanacak, birkaç hesaplamama göre 250-300GB arası yeter diye düşünüyorum. Beni yaklaşık 1 sene idare etse yeter. Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: