Altyapıya nasıl fiber getirtilir?

neext34

Decapat
Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller.
Mahallemizde VDSL altyapısı kullanıyoruz ve kendi müstakil evimde oturuyorum. İnternet olarak Türk Telekom kullanıyoruz. Telefon direği evimizin hemen yanında ancak mahallede maksimum hız 35 Mbps olarak destekleniyor. Bu hızı artırmak veya evime fiber altyapı çekilmesini sağlamak için nereye başvurmam gerekiyor?
Dilekçe yazmam gerekiyorsa, hangi kuruma başvurmalıyım ve dilekçede neler yazmalıyım? Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Bütün binadan dilekçe topluyorsun ve Türk Telekom müdürlüğüne veriyorsun. Birde adamları sık sık rahatsız ediyorsun telefondan şanslıysan yaparlar.
Başka bir konuda gördüm, konu sahibi dilekçe yazıp cimer, Açık Kapı ve BTK'ya yollayınca altyapıyı getirmişler. Ben de aynı şekilde yapsam dikkate alırlar mı acaba? Ayrıca sizin bahsettiğiniz "bütün binadan dilekçe toplama" işi nasıl oluyor? Mahalledeki insanlardan mı toplamalıyım?

@neext34

İnternet üzerinden bulduğum şöyle bir örnek gibi hocam. Sen bu tarz bir kağıt çıkart bütün mahalleliye dağıt onlar doldurup sana versinler sonra toplucana götürürsün. Ne kadar çok insandan toplatırsan o kadar iyidir. Cimerlik birşey var mı bilmiyorum ama onuda deneyebilirsiniz ne kadar çok darlarsanız o kadar iyidir.

Hocam, yaparlar mı ederler mi sorusuna kimsenin kesin ve net bir cevabı olmayacaktır. Bu altyapı konularında tabiri caizze "her tuşa basmak" gerekiyor. Eğer imkanınız, zamanınız buna elverişli ise her türlü yolu denemenizi tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…