Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 19 Ekim 2020 #11 Emir Bozat dedi: Hayır telefonun ayarlarında var. Genişletmek için tıkla... ? Mağazadan indirdiğiniz herhangi bir uygulamanın, "Always on display" özelliğinden daha fazla güç tükettiğini ifade ettim.
Emir Bozat dedi: Hayır telefonun ayarlarında var. Genişletmek için tıkla... ? Mağazadan indirdiğiniz herhangi bir uygulamanın, "Always on display" özelliğinden daha fazla güç tükettiğini ifade ettim.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 19 Ekim 2020 #12 Ellie Williams dedi: Mağazadan indirdiğiniz herhangi bir uygulamanın, "always on display" özelliğinden daha fazla güç tükettiğini ifade ettim. Genişletmek için tıkla... Tamama anladım .
Ellie Williams dedi: Mağazadan indirdiğiniz herhangi bir uygulamanın, "always on display" özelliğinden daha fazla güç tükettiğini ifade ettim. Genişletmek için tıkla... Tamama anladım .