P PCManyaQı Ziyaretçi 22 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar alzaymır ile ilgili geleneksel yöntemleri biliyor musunuz? Ben biraz araştırdım tam olarak çıkmıyor kendi bildiğiniz veya herhangi bir siteden bulduysanız yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar alzaymır ile ilgili geleneksel yöntemleri biliyor musunuz? Ben biraz araştırdım tam olarak çıkmıyor kendi bildiğiniz veya herhangi bir siteden bulduysanız yardımcı olabilir misiniz?
1 10852 Megapat Katılım 29 Aralık 2013 Mesajlar 227 22 Aralık 2014 #2 Bulmaca çözmek ve video oyunu oynamak iyi geliyormuş.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 22 Aralık 2014 #3 Omega 3 ve folik asit içeren balık, ceviz, çörek otu, gerçek zeytinyağlı yemekler, ıspanak maydanoz, Ispanak.
Omega 3 ve folik asit içeren balık, ceviz, çörek otu, gerçek zeytinyağlı yemekler, ıspanak maydanoz, Ispanak.
F fatih52 Ziyaretçi 22 Aralık 2014 #4 Kitap okumak, monoton yaşamamak, her gün farklı yollar kullanmak, zihni çalıştıracak işler ile ilgilenmek. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2014
Kitap okumak, monoton yaşamamak, her gün farklı yollar kullanmak, zihni çalıştıracak işler ile ilgilenmek.