Alzheimer olan bir yakınınız var mı?

Babaannem bu yüzden öldü.
İnanılmaz pislik bir hastalık.
20, 30 yıl içinde belki de daha yakın bir tarihte tedavisi bulunacaktır diye umut ediyorum. Çok çalışma var çünkü.

Hocam kaç yıllık ömrü vardır Annemin? Daha başlangıcı yeni.

Kuzenimin anneannesi alzheimer. Onun dışın da alzheimer olan bir yakınım yok.(Vardı gerçi) Rahmetli dedemin 100 yaşın da olan rahmetli annesi vardı.

Hocam kaç yıllık ömrü vardır Annemin? Daha başlangıcı yeni.
Anneanneniz sanmıştım. Annenizmiş. Bence şimdiden vitamin almaya başlasın. Protein içerikli -erik,portakal vb.- Günde 2-3 kelime ezberletin İngilizce olsun Türkçe olsun. Okuma yazma bilmiyorsa öğretin. Geçmiş olsun. Umarım ilk kurtulan hasta anneniz olur.

Ananem hocam annem değil şükürler olsun, stresten annem yazdım kusura bakmayın. Bir çocuktan bahsediyor, kendini parkta zannediyor.

Ananem hocam annem değil şükürler olsun, stresten annem yazdım kusura bakmayın. Bir çocuktan bahsediyor, kendini parkta zannediyor.
Affedersiniz biraz özel olacak ama olmuş bir oğlu veya acı çektiği bir deprosyon anısını anlattı mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…