AM2+ Anakart İçin İşlemci Tavsiyesi

SuperFan

Hectopat
Daha fazla  
AM2+ destekleyen anakartım var. Şu anki işlemcim AMD Athlon 64 3500+(Orleans) tabiki bundan daha iyi bir işlemci istiyorum bütçem 350 TL. Güç kaynağım 300W ama çok eski 80 Plus falan yok. Onu göz önünde bulundurmanızı rica ederim. Teşekkürler.

Güç kaynağım 300W fakat 80 Plus falan yok ne kadar veriyor bilemem. Eski kasa olduğu için. Sana şöyle söyleyeyim bana Ram, Anakart, Ekran Kartı bir de işlemci lazım. Fakat bütçem 1000TL. Koyduğun ram çok az değil mi ? 8 falan bekliyordum tek modülde daha ucuza geliyor.

SSD de istiyorum aslında.

Güç kaynağın yeterli;
İşlemci; www.vatanbilgisayar.com: Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
Anakart; www.vatanbilgisayar.com: Asus H81M-Plus İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Hdmi&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar
Ram; www.vatanbilgisayar.com: Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
Ekran Kartı; www.vatanbilgisayar.com: Asus R7 260X O.C. GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

G3258 işlemciye overclock yapmayı bilmiyorsan bu videodan yardım alabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı