AM2 Anakarta AM2+ ve AM3 işlemci takılır mı?

can.aydemir55

Hectopat
Daha fazla  
Benim Abit Fatal1ty AN9 32x AM2 940 pin anakartım ve Athlon x2 5200+ işlemcim var. Ben bu anakarta AM3 ve AM2+ islemci takabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben abit in sitesine baktim ama listede olmadigi halde belki baska takabiliriz diye umutlanfim liste disindqkileri takamaz miyim

Eğer liste disindakileri takamazsam listedeki en iyi cpu hangisi ?

BIOS desteği olmadan kullanamazsın. BIOS desteği var mı? Anakartına özel araştırma yapman gerek, başka bir markanınki desteklerken seninki o işlemciyi desteklemeyebilir. Ek olarak; işlemcilerin sadece adlandırması değişmiyor gelen ek özellikler var ki bunlardan da mahrum kalırsın, daha yüksek FSB hızları gibi, yani şayet varsa çalışanları da tam performans kullanamazsın.

Athlon 64 FX 62 sonra AMD Athlon 64 X2 6400+ en iyi işlemciler, anakart listendeki. TDPleri 125W yani soğutma ve PSU yetersiz ise olmaz. Seninki 65W.

Peki sağol siyah martı eğer işlemciyi upgrade etmek istersem athlon 64 fx 62 veya x2 6400+ alırım.İlgilendiğiniz için teşekkürler iyi forumlar. Bu arada psu Xilence 500w

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı