H HalilTURAN25 Centipat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 7 16 Nisan 2020 #1 Ben bir işlemci almak istiyorum ama hangisi uygundur bilemedim MCP6PB M.2+ anakart var anakart kılavuzunda AM2+ CPU sopcket yazıyor. AM2+ CPU socket. Supports AMD phaneom/ phaneom II /Athlon / Athlon II/ Sempron. FSB: Supports up to 2.0GT/s bandwidth. DDR2 RAM slotum var 2 tane 2+4 olmak üzere 6 GB RAM'im var. 64 Bit işletim sistemim var. Ekran kartım Radeon HD 5450 1GB. Bu anakarta göre güzel bir CPU bekliyorum sizden bütçem 200 civarı. Direkt satıma linki (yurt dışı olmaz) satın almam için link ile yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2020
Ben bir işlemci almak istiyorum ama hangisi uygundur bilemedim MCP6PB M.2+ anakart var anakart kılavuzunda AM2+ CPU sopcket yazıyor. AM2+ CPU socket. Supports AMD phaneom/ phaneom II /Athlon / Athlon II/ Sempron. FSB: Supports up to 2.0GT/s bandwidth. DDR2 RAM slotum var 2 tane 2+4 olmak üzere 6 GB RAM'im var. 64 Bit işletim sistemim var. Ekran kartım Radeon HD 5450 1GB. Bu anakarta göre güzel bir CPU bekliyorum sizden bütçem 200 civarı. Direkt satıma linki (yurt dışı olmaz) satın almam için link ile yardımcı olursanız sevinirim.
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2020 #2 Bu soketlere yatırım yapmak hiçbir anlam teşkil etmiyor. Gereksiz. Sistemi satıp, üstüne para koyup, çok daha mantıklı sistemler toplanabilir. Artı 0 Eksi
Bu soketlere yatırım yapmak hiçbir anlam teşkil etmiyor. Gereksiz. Sistemi satıp, üstüne para koyup, çok daha mantıklı sistemler toplanabilir.