ulas123 Hectopat Katılım 9 Şubat 2012 Mesajlar 75 27 Mayıs 2012 #1 AM2 Soketli işlemcim var ve AM3 girişli anakart almak istiyorum. Peki bunlar RAM ve ekran kartını nasıl etkiler ? Ekran kartı ve ram DDR2 uyumlu AM3 girişli anakartlar DDR3. Sizce bir uyumsuzluk olurmu ?
AM2 Soketli işlemcim var ve AM3 girişli anakart almak istiyorum. Peki bunlar RAM ve ekran kartını nasıl etkiler ? Ekran kartı ve ram DDR2 uyumlu AM3 girişli anakartlar DDR3. Sizce bir uyumsuzluk olurmu ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 27 Mayıs 2012 #2 DDR2 bellekler DDR3 anakarta uymaz. Anakartınla birlikte RAM'lerini de değiştirmen gerek. Ekran kartında sorun olmaz o destekler. Bu arada şu andaki işlemcini ve alacağın AMD anakartı da belirtmen gerek.
DDR2 bellekler DDR3 anakarta uymaz. Anakartınla birlikte RAM'lerini de değiştirmen gerek. Ekran kartında sorun olmaz o destekler. Bu arada şu andaki işlemcini ve alacağın AMD anakartı da belirtmen gerek.
ulas123 Hectopat Katılım 9 Şubat 2012 Mesajlar 75 27 Mayıs 2012 #3 Şuanki işlemcim AMD Phenom 9750 x4 Quad Core siz hangi anakartı önerirsiniz ? - - - Updated - - - Birde erkan kartında darboğaz olmaz değil mi ?
Şuanki işlemcim AMD Phenom 9750 x4 Quad Core siz hangi anakartı önerirsiniz ? - - - Updated - - - Birde erkan kartında darboğaz olmaz değil mi ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 28 Mayıs 2012 #4 Maalesef işlemcini destekleyen AM3 soketli anakart bulamadım. ASUS M4A78 PLUS var fakat o da AMD 770 yonga setine sahip. Yani pek de yeni sayılmaz: ASUS - Motherboards- ASUS M4A78 PLUS Sanırım komple upgrade yapmaktan fazla şansın yok. Şu anda kullandığın anakart nedir? CPU-Z ile öğrenir misin.
Maalesef işlemcini destekleyen AM3 soketli anakart bulamadım. ASUS M4A78 PLUS var fakat o da AMD 770 yonga setine sahip. Yani pek de yeni sayılmaz: ASUS - Motherboards- ASUS M4A78 PLUS Sanırım komple upgrade yapmaktan fazla şansın yok. Şu anda kullandığın anakart nedir? CPU-Z ile öğrenir misin.
ulas123 Hectopat Katılım 9 Şubat 2012 Mesajlar 75 28 Mayıs 2012 #5 Recep Baltaş dedi: Maalesef işlemcini destekleyen AM3 soketli anakart bulamadım. ASUS M4A78 PLUS var fakat o da AMD 770 yonga setine sahip. Yani pek de yeni sayılmaz: ASUS - Motherboards- ASUS M4A78 PLUS Sanırım komple upgrade yapmaktan fazla şansın yok. Şu anda kullandığın anakart nedir? CPU-Z ile öğrenir misin. Genişletmek için tıkla... Recep Ağabey şuanki Anakartım Foxconn A74ML-K Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2012
Recep Baltaş dedi: Maalesef işlemcini destekleyen AM3 soketli anakart bulamadım. ASUS M4A78 PLUS var fakat o da AMD 770 yonga setine sahip. Yani pek de yeni sayılmaz: ASUS - Motherboards- ASUS M4A78 PLUS Sanırım komple upgrade yapmaktan fazla şansın yok. Şu anda kullandığın anakart nedir? CPU-Z ile öğrenir misin. Genişletmek için tıkla... Recep Ağabey şuanki Anakartım Foxconn A74ML-K