Alışveriş kategorileri, mağazalar, servisler, yardım dokümantasyonları, kampanya, açık artırma ve diğer bölümlere hızlı erişim sağlamanız adına oluşturulan site haritası sayfası.
Hiç uğraşma Ankarada isen İtfaiye Meydan'ın girişinde Bilgisayarcı var 10 liraya bulursun. Ben 10 ay FX 4300 öyle kullandım şimdi sattığım kişi kullanıyor.
Alışveriş kategorileri, mağazalar, servisler, yardım dokümantasyonları, kampanya, açık artırma ve diğer bölümlere hızlı erişim sağlamanız adına oluşturulan site haritası sayfası.
Hiç uğraşma Ankarada isen İtfaiye Meydan'ın girişinde Bilgisayarcı var 10 liraya bulursun. Ben 10 ay FX 4300 öyle kullandım şimdi sattığım kişi kullanıyor.
İşlemcinin gücü ne ki o kadar güçlü bir fan öneriyorsunuz? Boşa masraftan başka bir şey değil.
Hocam yanlış anlamayın ama bütçe 100 TL dedim siz bütçeyi bile aşmışsınız bir de eski bir işlemci ofis için işte sınırları niye aşırıyoruz ki az empati kurun hocam.
Hiç uğraşma Ankara'da isen itfaiye Meydan'ın girişinde bilgisayarcı var 10 liraya bulursun. Ben 10 ay FX 4300 öyle kullandım şimdi sattığım kişi kullanıyor.
İşlemcinin gücü ne ki o kadar güçlü bir fan öneriyorsunuz? Boşa masraftan başka bir şey değil.
Hocam yanlış anlamayın ama bütçe 100 TL dedim siz bütçeyi bile aşmışsınız bir de eski bir işlemci ofis için işte sınırları niye aşırıyoruz ki az empati kurun hocam.
Önünüzde 2 seçenek var, ya ileride güçlü işlemcilerle de kullanacağınız güzel her sokete oturan bir kule soğutucu alıp 20 derece kullanmak ( parça parça bilgisayar böyle toplanınca çok kolay oluyor yoksa bir anda cepten 5 10k kimsenin çıkamıyor ) ya da arkadaşın dediği gibi 5 10 liraya bir şey bulun onu kullanın eski ikinci el. Attığınız soğutucu ikisi de değil. Yazık olur gerek yok. Zaten kaliteli de değil. Letgo ve sahibinden. Coma yönelin 20 lira kargo vermeyin bari.