Sistemimdeki işlemciyi değiştirme kararı aldım. Bütçe sınırı yok. Şu anda bir şahısla FX-9590 pazarlığı gerçekleştirdim ve gayet makul bir tutarda anlaştık. Kendisi işlemciyi 4 yıl boyunca temiz bir şekilde kullandığını ve hiç O.C yapmadığını söyledi. Acaba ben bu FX-9590'ı almalı mıyım yoksa başka önerdiğiniz işlemci var mı?
doğru diyorsun ama fx serisinin üretimi yıllar önce durduruldu yani istesemde kolay kolay 0 bulamam. Bulursamda linkteki gibi çok ucuk fiyatlarda oluyo :/. Açıkcası o işlemciye 1.775 lira vericeğime anakartımı değiştirir intele yönelirim.
Tabii ki de hayır yahu, olur mu o fiyata güncel anakart işlemci alınıyor. Bakmadan attı herhalde. 500 liraya buldum bir tane sahibinden ama vereceğiniz paraya değmeyeceğini düşünüyorum. İşlemciniz bozulmadıysa bence yeni bir sisteme geçin, ya da 300-350 liraya alın. 500 lira bile vermem açıkçası.
Tabii ki de hayır yahu, olur mu o fiyata güncel anakart işlemci alınıyor. Bakmadan attı herhalde. 500 liraya buldum bir tane sahibinden ama vereceğiniz paraya değmeyeceğini düşünüyorum. İşlemciniz bozulmadıysa bence yeni bir sisteme geçin, ya da 300-350 liraya alın. 500 lira bile vermem açıkçası.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
acıkcası fiyatı görünce kahkaha attım lakin şahıs işlemciyi 2015-2019 yılları arasında kullandığını hiç O.C yapmadığını ve termal macununu sürekli değiştirdiğini söyleyince biraz ikna oldum. Bulduğun sahibinden linkini rica edebilirmiyim ?