AM3+ İşlemci Soğutucu Önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Okuldan geldim ve bilgisayarı açtım, normalden fazla bir ses vardı. Her neyse dedim ve PUBG girdim, baktım işlemci resmen bağırıyor. Kasayı açtım ve bu manzara ile karşılaştım.

3f387463-2c83-4ad2-8a62-71451d42a4af.jpg

İlk defa böyle bir şey gördüm, kendi kendine düşmüş.
  • RAM: Kingston 2x 4GB 1600 MHz (Anakart iki slota sahip ikiside dolu.)
  • Anakart: Gigabyte 78LMT-S2
  • İşlemci: AMD FX 4300 AM3+ soket buna uygun bir soğutucu arıyorum. Bütçem maksimum 70-80 TL. Ne önerirsiniz acaba ?
Ayrıca bir sorum daha var her AM3+ soğutucu benim anakartıma uyar mı? Yani bir kriteri var mı neye göre seçeceğim soğutucuyu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda halihazırda ki param bu. Kasadan çıkan ses acayip rahatsız ediyor. O yüzden cabucak butcemin yettiği birşey almak istiyorum.
Evet soğutucu alacağım.
Nanokatalog hakkında bir bilgim yok nasıl bir sitedir vs bahsedebiliriz misiniz ?

Bence soğutucu'nun içindeki tozları temizle,termal macunu yenile sorunun öyle düzelebilir, fan bozuk diye bir şart yok.
Sanirim fotoğraftan anlayamamişsiniz, fanın bir tane pervane yuvasındaki bölüm kırılmış ve ekran kartının üstüne düşmüş. Fanın dengesi bozulduğu içinde ses sorunu yapıyor doğal olarak.

Bence soğutucu'nun içindeki tozları temizle,termal macunu yenile sorunun öyle düzelebilir, fan bozuk diye bir şart yok.
Sanirim fotoğraftan anlayamamişsiniz, fanın bir tane pervane yuvasındaki bölüm kırılmış ve ekran kartının üstüne düşmüş. Fanın dengesi bozulduğu içinde ses sorunu yapıyor doğal olarak.
Görememişim. [emoji1] [emoji1]

Görememişim. [emoji1] [emoji1]
Anladım zaten. Butceme az çok uyan bir tane güzel sogutucu bulursam alacağım. Yapacak birşey yok artik.
Bunun görünümü vs çok hoşuma gitti para bulabilirsem bunu alabilirim. Ama suanki önceliğim 70-80 TL arası birşey de.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı