M Mehmet Sert Femtopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 5 9 Eylül 2020 #1 AMD X4 955 işlemci kullanıyorum. Stok fanı fazla iyi soğutamıyor. Anakartım şu; Fazla pahalı olmayan tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 350 TL civarı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2020
AMD X4 955 işlemci kullanıyorum. Stok fanı fazla iyi soğutamıyor. Anakartım şu; Fazla pahalı olmayan tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 350 TL civarı.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #2 Hocam, buna bakabilirsiniz. Deep Cool Gammax C40 Intel-Amd Uyumlu CPU İşlemci Soğutucu incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Hocam, buna bakabilirsiniz. Deep Cool Gammax C40 Intel-Amd Uyumlu CPU İşlemci Soğutucu incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 9 Eylül 2020 #3 72TL'ye bu da gayet iyi iş görür. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
72TL'ye bu da gayet iyi iş görür. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
A Anarko Kilopat Katılım 30 Ağustos 2017 Mesajlar 467 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #4 O sisteme sıvı soğutma fena olmaz çok fena olur. Dark frezer x90 alabilirsin.
M Mehmet Sert Femtopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 5 10 Eylül 2020 #5 baran_basaran dedi: 72TL'ye bu da gayet iyi iş görür. . Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan vesaire çok fazla anlamıyorum ama CPU sıcaklığıma baktığımda 80 dereceyi bulduğunu gördüm yeterli olur mu böyle bir soğutucu.
baran_basaran dedi: 72TL'ye bu da gayet iyi iş görür. . Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan vesaire çok fazla anlamıyorum ama CPU sıcaklığıma baktığımda 80 dereceyi bulduğunu gördüm yeterli olur mu böyle bir soğutucu.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 10 Eylül 2020 #6 Mehmet Sert dedi: Bilgisayardan vesaire çok fazla anlamıyorum ama CPU sıcaklığıma baktığımda 80 dereceyi bulduğunu gördüm yeterli olur mu böyle bir soğutucu. Genişletmek için tıkla... Yeterli olur. İșlemciniz zaten eski oldiğu için fazla masrafa gerek yok bence.
Mehmet Sert dedi: Bilgisayardan vesaire çok fazla anlamıyorum ama CPU sıcaklığıma baktığımda 80 dereceyi bulduğunu gördüm yeterli olur mu böyle bir soğutucu. Genişletmek için tıkla... Yeterli olur. İșlemciniz zaten eski oldiğu için fazla masrafa gerek yok bence.