Bugxibunny Megapat Katılım 24 Aralık 2014 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2016 #1 AM3+ İşlemci soğutucu tavsiyesi dediğim gibi AMAZON'DAN alıcam en fazla 95$ a kadar sınırım var mesela bunu almayı düşünüyorum: Amazon.com: Deepcool Captain 240 Computer Cpu Water Cooler Silent Liquid Cooling: Computers & Accessories Yeni bi marka deepcool ama kararsızım yani yardım edebilicek birisi var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2016
AM3+ İşlemci soğutucu tavsiyesi dediğim gibi AMAZON'DAN alıcam en fazla 95$ a kadar sınırım var mesela bunu almayı düşünüyorum: Amazon.com: Deepcool Captain 240 Computer Cpu Water Cooler Silent Liquid Cooling: Computers & Accessories Yeni bi marka deepcool ama kararsızım yani yardım edebilicek birisi var mı ?
İ İnanç Can Develii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 1.117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2016 #2 Neden Amazon'dan almak istiyorsun?
E Erdi Berker Budak Hectopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 33 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 14 Nisan 2016 #3 gönderdiğiniz linkteki ürünün Türkiye'ye gönderimi yapılmıyor. İşlemciniz nedir?