AM3+ işlemciye fm2, fm2+ yada am3 soğutucu uyar mı?

AM3+ ve AM3 soketleri arasında çok büyük bir fark yoktur zira AM3+ anakarta AM3 işlemci takılabilir. O nedenle uyacağını düşünüyorum.
Ayrıca çoğu soğutucu tüm soketlerle uyumlu olur. Sadece montaj esnasında farklı parçalardan yararlanırsınız.

Intel işlemciler genellikle vidalı oluyor ama amd işlemciler çengeli oluyor. Bu sebeple böyle konu açmak istedim ama peki am3+ anakarta am2 soğutucu uyar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi çoğu soğutucu tüm anakartlara takılabilir. Vida ve çengeller zaten aldığınız soğutucunun kutusundan çıkıyor ve farklı yöntemlerle takılabiliyor. Bu konu hakkında detaylı bilgiyi Technopat'ın youtube kanalındaki sistem toplama videolarında görebilirsiniz. Ayrıca soğutucunun marka ve modelini yazarsanız size daha iyi yardımcı olabilirim.

Açıkcası bu soğutucuyu yeni duydum ve biraz eski bir soğutucuya benziyor. Bilgili bir arkadaş uyup uymadığını söyleyecektir. Bana sorarsanız Blizzard T2 Mini ( Cooler Master Blizzard T2 Mini İntel Lga 775/1155/1156 & Amd Am2/Am3/Am3+/Fm1 - Vatan Bilgisayar ) almanızdır. Bütçenizin bu civarda olduğunu varsayarak söylüyorum bunu. Eğer arttırabilirseniz çok daha iyi soğutucular önerebilirim.
Not: Önerdiğim Blizzard T2 Mini' yi@Recep Baltaş ' ın bir sistem toplama videosunda görmüştüm ve soğutmasının iyi olduğunu söylemişti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı