G goodpick Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 210 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2015 #1 Arkadaşlar ben sistemimi upgrade etmeye başladım ve anakarttan başlamaya karar verdim. AM3+ socket anakarta AM3 socket işlemci takılabilir mi ?
Arkadaşlar ben sistemimi upgrade etmeye başladım ve anakarttan başlamaya karar verdim. AM3+ socket anakarta AM3 socket işlemci takılabilir mi ?
pesofcoys Kilopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 396 Yer TRabzon61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 7 Mart 2015 #2 Takabilirsiniz.
S sefa1937 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 1.774 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #3 AMD'nin soketlerinde + olan bir sokete + olmayan bir işlemci takılabilir.
A aslican2563 Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2015 #4 Tabi ki de hayır. Sen LGA 1150 anakarta, LGA 2011 işlemci takmayı düşündün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2015
eternal Kilopat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 159 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör - Öğrenci 8 Mart 2015 #5 Soket AdıDesteklediği CPU ailesi [TBODY] [/TBODY] Socket AM3+AMD FX Vishera AMD FX Zambezi AMD Phenom II AMD Athlon II AMD Sempron [TBODY] [/TBODY] Socket AM3AMD Phenom II AMD Athlon II AMD Sempron [TBODY] [/TBODY]
Soket AdıDesteklediği CPU ailesi [TBODY] [/TBODY] Socket AM3+AMD FX Vishera AMD FX Zambezi AMD Phenom II AMD Athlon II AMD Sempron [TBODY] [/TBODY] Socket AM3AMD Phenom II AMD Athlon II AMD Sempron [TBODY] [/TBODY]
Şeftali Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 592 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2015 #6 Bazen ürün özelliklerinde yanlış yazabiliyorlar. Ben topladığım sistemde anakartın ürün açıklamasında am3 yazıyordu. Kutu geldi am3+ destekliyor yazıyordu. Taktım işlemciyi hiçbir sorun yaşamadım.
Bazen ürün özelliklerinde yanlış yazabiliyorlar. Ben topladığım sistemde anakartın ürün açıklamasında am3 yazıyordu. Kutu geldi am3+ destekliyor yazıyordu. Taktım işlemciyi hiçbir sorun yaşamadım.