Hesaplı Kullanıcı Decapat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 38 14 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar AM3 soketli anakartım var acaba AM3+ işlemci takabilir miyim? Şimdiden herkese çok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2019
Arkadaşlar AM3 soketli anakartım var acaba AM3+ işlemci takabilir miyim? Şimdiden herkese çok teşekkürler.
Keduket Decipat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Ağustos 2019 #2 Hesaplı Kullanıcı dedi: Arkadaşlar AM3 soketli anakartım var acaba AM3+ işlemci takabilir miyim? Şimdiden herkese çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayır, takamazsın. Am3 soket bir anakarta Am3 soket işlemci takabilirsin. Sonuçta bu yüzden soket tipleri farklı oluyor. Sakın denemeye çalışma pinleri yamulta bilirsin. Temel farklılıklar hız aşırtma potansiyelleri, desteklediği bellek hızları vs.
Hesaplı Kullanıcı dedi: Arkadaşlar AM3 soketli anakartım var acaba AM3+ işlemci takabilir miyim? Şimdiden herkese çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayır, takamazsın. Am3 soket bir anakarta Am3 soket işlemci takabilirsin. Sonuçta bu yüzden soket tipleri farklı oluyor. Sakın denemeye çalışma pinleri yamulta bilirsin. Temel farklılıklar hız aşırtma potansiyelleri, desteklediği bellek hızları vs.