AM3+ ve AM4 için soğutma önerisi

Nawaro

Femtopat
Arkadaşlar merhaba,
Şu an halihazırda kullandığım işlemci ve alacağım işlemci ile uyumlu olması açısından AM3+ ve AM4 ile uyumlu soğutucu önerisi yapabilir misiniz?
Sese takıntılıyım ve FX8350 kullanıyorum. Çok abartılı olmadığı sürece bütçe sıkıntım yok.
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Aigo L5 şu anda kullanıyorum R5 1600 ile boşta 30 yükte 45 55 derece arası ama macunda önemli etki yapıyor ben birazcık kötü macun kullandım ama kutunun içerisinden macun çıkıyor hakikatten güzel bir soğutucu fan yaprakları neredeyse kule tipinde çoğu soğutucuda yok. FX 8350 nin fanını hatırlarım sahibi olarak çok sesli bir fan ile geliyor Wraith hariç tabii.

Son düzenleme:
İyi gibi duruyor fakat ben satıcı bulamadım Aliexpress haricinde.

Ali Express'te satılıyor 16 gündemi ne geldi benimki şok oldum eğer ayarlanabilir LED'li isterseniz K4 öneririm. Satıcının düşük para yazmasını talep edin eğer alacak iseniz bana gümrük ücreti 22 TL geldi. Eğer acil ise başka ürün önerebilirim.

Hangi ürünü mesela? Direk model olarak belirtirseniz çok memnun olurum.
Maalesef şu an piyasayı çok iyi bilmediğim için direkt olarak model atamam ama noctuanın web sitesinde biraz vakit harcadıktan sonra kendinize uygun bir model çok rahat bulabilirsiniz. Çok ufak soğutucular olmadığı taktirde hemen hemen tüm noctua fanları gayet sessiz çalışmakta.

Noctualar gerçekten güzel görünüyor fakat aşırı büyük gibi ve fiyatı çok uçuk geldi bana. (700tl)
Hocam anakartta ARGB desteğim yok o yüzden boşa ödeme yapmış olurum maalesef.
Dememe rağmen gidip Noctua U12A aldım. Denedim biraz kurulumunda zorlandım açıkçası fakat ses 0 işlemci sıcaklığım normalde 65 civarı iken yük altında ulaştığı maksimum sıcaklık 46 ve fan 1200 RPM'de çalışıyor. Kaan çok teşekkür ederim yardımın için ve markayı gerçekten öneririm hakkını fazlasıyla veriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…