AM4 anakart önerisi

Mahmut Bilgen

Femtopat
Daha fazla  

Bu anakartlar hakkında düşünceleriniz nelerdir? Hangisini tavsiye edersiniz hangisi iyidir?
AMD Ryzen 5 3600 için kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygun olanı alabilirsiniz bence. Giriş çıkış portları istediğiniz seviyedeyse ve overclock düşünmüyorsanız uygun olanı seçmenizde fayda var.

Edit: Anakart yüzünden takılma ihtimali çok düşüktür. Eğer bu yüzden değiştirecekseniz tüm sistemi gözden geçirin öyle karar verin

Uygun olanı alabilirsiniz bence. Giriş çıkış portları istediğiniz seviyedeyse ve overclock düşünmüyorsanız uygun olanı seçmenizde fayda var.

Edit: Anakart yüzünden takılma ihtimali çok düşüktür. Eğer bu yüzden değiştirecekseniz tüm sistemi gözden geçirin öyle karar verin
Yani hemen hemen bütün parçaları kontrol ettim ama bi sorun bulamadım zaten bi işlemci kaldı onunda çakma olma ihtimali yok
Anakart yüzünden oyunlarda kasma ve takılma olabileceğini sanmıyorum.
Yani bilmiyorum ama bütün parçaları kontrol ettim başka bulamadım

B550 gerekmiyor benim tavsiyem X570 A PRO'dur. Hem daha sağlam bir kart OC vb. için hem de daha fazla güvenlikli.
B550 gereksiz diyip X570 önermen 1. fiyasko. X570 A PRO önermen 2. fiyasko. Berbat bir VRM soğutması var. B550 A PRO çok daha iyi bir anakart.

Konuya gelecek olursak, iki anakart özellik olarak tamamen aynı. B550 Gaming Plus makyajlı B550 A PRO. Aralarında 5 derece VRM sıcaklık farkı var. Başka hiçbir fark bulunmuyor. Yani arada fiyat farkı çok ise B550 A PRO al geç. 100 lira falan fark varsa B550 Gaming Plus alırsın.

B550 gereksiz diyip X570 önermen 1. fiyasko. X570 A PRO önermen 2. fiyasko. Berbat bir VRM soğutması var. B550 A PRO çok daha iyi bir anakart.

Konuya gelecek olursak, iki anakart özellik olarak tamamen aynı. B550 Gaming Plus makyajlı B550 A PRO. Aralarında 5 derece VRM sıcaklık farkı var. Başka hiçbir fark bulunmuyor. Yani arada fiyat farkı çok ise B550 A PRO al geç. 100 lira falan fark varsa B550 Gaming Plus alırsın.
Sonradan iyi bi ekran kartı takmayı göz önüne alırsk
Arada 500 tl gibi bi fark var
Hangisini önerirsiniz

MSI Mpg b550 Gaming Edge Wifi kullanıyorum ve memnunum fakat daha fiyat/performans olarak mpg b550 carbon wifi modelini öneririm.
Edit: İkisinin de fiyatı uçmuş resmen şu an alınmaz, attıklarınız arasından Plus en mantıklısı.

Bu arada anakartı bu linkten satın alın. Koyduğunuz linkten 700 TL daha ucuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı