AM4 anakart önerisi

Bütçe
2000

berkym

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ7 10700F, AMD Radeon R7 200 Series, 16 GB Ram, 512 GB SSD.
İşlemcim AMD 3 3200 AM4 soketli eski anakartım Gigabyte B450M K-CF yeni anakart alacağım ama daha ucuz bir şey arıyorum. Bütçem en fazla 2bin TL zorlarsa en fazla 500TL çıkabilirim. Ekran kartıyla ilgisi var mı bilmiyorum ama ekran kartım GT 1030 RAM DDR4 2x8 16 GB RAM. Ne önerirsiniz anakart olarak? DDR4 AM4 soket.

Anakart niye yükseltmeye uğraşıyorsun ki am4 soketin tüm ddr 4 işlemcilere desteği var yükseltme yapılacaksa amd de en son anakart tercih etmelisin bence işlemci veya anakarta harca o parayı gereksiz

Anakart niye yükseltmeye uğraşıyorsun ki am4 soketin tüm ddr 4 işlemcilere desteği var yükseltme yapılacaksa amd de en son anakart tercih etmelisin bence işlemci veya anakarta harca o parayı gereksiz
cihaz bani yedim en son çözüm anakarti değiştirmekti o yüzden

cihaz bani yedim en son çözüm anakarti değiştirmekti o yüzden
Dürüstlüğün beni bitirdi her yediginde anakart alacaksan inş pişman olmuşsundur kim bilir ne sebeple ban yedin

Dürüstlüğün beni bitirdi her yediginde anakart alacaksan inş pişman olmuşsundur kim bilir ne sebeple ban yedin
sebepsiz bir sepeple yedim 16 gün oldu hala cevap vermedi biletime riot games

sebepsiz bir sepeple yedim 16 gün oldu hala cevap vermedi biletime riot games
Riot banlamiyor ki sebepsiz ban olsun vanguard attıysa da haklıdır )) 1180 seviye LOL hesabim var hesap 8 senelik 1 kere bile sorun yaşamadım

Riot banlamiyor ki sebepsiz ban olsun Vanguard attıysa da haklıdır )) 1180 seviye LoL hesabim var hesap 8 senelik 1 kere bile sorun yaşamadım

Hocam oyunda bir anda yemedim oyunu oynadim Valorant'i sonra çıkıp bir saat sonra girdiğimde BIOS hatası verdi düzelttim ve cihaz bani yaziyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…