perseid78 Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #11 berkym dedi: Hocam oyunda bir anda yemedim oyunu oynadim Valorant'i sonra çıkıp bir saat sonra girdiğimde BIOS hatası verdi düzelttim ve cihaz bani yaziyordu Genişletmek için tıkla... Öyle bir soruna cevap yazarlar diye düşünüyorum sistemsel hatayı screen alıp desteğe bildirdiginde Umarım çözülür
berkym dedi: Hocam oyunda bir anda yemedim oyunu oynadim Valorant'i sonra çıkıp bir saat sonra girdiğimde BIOS hatası verdi düzelttim ve cihaz bani yaziyordu Genişletmek için tıkla... Öyle bir soruna cevap yazarlar diye düşünüyorum sistemsel hatayı screen alıp desteğe bildirdiginde Umarım çözülür
berkym Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ7 10700F, AMD Radeon R7 200 Series, 16 GB Ram, 512 GB SSD. Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #12 perseid78 dedi: Öyle bir soruna cevap yazarlar diye düşünüyorum sistemsel hatayı screen alıp desteğe bildirdiginde Genişletmek için tıkla... ss alıp bilet gönderdim hala cevap yok bırakayım mi buraya bileti
perseid78 dedi: Öyle bir soruna cevap yazarlar diye düşünüyorum sistemsel hatayı screen alıp desteğe bildirdiginde Genişletmek için tıkla... ss alıp bilet gönderdim hala cevap yok bırakayım mi buraya bileti
perseid78 Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #13 Kanka ben rioter değilim ki belki tecnopatta vardir rioter farklı bir konuda ban yeme sebebini ve ticket ini açıklamaya koy illaki birine ulaşır
Kanka ben rioter değilim ki belki tecnopatta vardir rioter farklı bir konuda ban yeme sebebini ve ticket ini açıklamaya koy illaki birine ulaşır