AM4 anakart önerisi

Bütçe
2500

Gameholder

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 2600 8*2 Kingston Ram H61C İzoly Anakart 500 ssd
Zoko chiko kasa 500 W MSI MAG A500DN PSU
Intel eski bir sistem kullanıyorum ve günümüz için çok yetersiz. Bu sebeple AMD anakart güzel bir işlemciyle kullanabilecek öneri istiyorum.

Intel eski bir sistem kullanıyorum ve günümüz için çok yetersiz. Bu sebeple AMD anakart güzel bir işlemciyle kullanabilecek öneri istiyorum.
Bütçe biraz daha artarsa bunu kesinlikle tercih etmelisiniz.

Diğerlerine göre ne özelliği var anakartın hocam?

Kullanıyorum kalite ve program açısından güzel anakart. Ama M.2 SSD'nin ekran kartının hemen üstünde olması SSD'yi çok ısındırıyor. Ekran kartım 75 derece iken SSD de 65-70 civar derece oluyor.

Kullanıyorum kalite ve program açısından güzel anakart. Ama M.2 SSD'nin ekran kartının hemen üstünde olması SSD'yi çok ısındırıyor. Ekran kartım 75 derece iken SSD de 65-70 civar derece oluyor.

Ben oyun açısında almayı düşünüyorum.

Diğerlerine göre ne özelliği var anakartın hocam?

Overlock avantajı var. Sürekli olarak BIOS Update geliyor.

SSD 65 70 derecelerinde durması bozmaz. Daha üstü sıkıntı.

A520M S2H anakart nasıl peki.

A serisi chipsetlerden uzak durun oyun oynayacaksanız. Ofis bilgisayarlarında kullanıyorlar onu.

Anladım daha uyguna yok mu peki bütçe için. Tabii attığınızı da değerlendireceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı