Kaan Berkay
Decapat
Daha fazla
- RAM
- 2x16 3600 MHZ 18 CL
- İşlemci
- Ryzen 5 5600
Elimde MSI A520M-A Pro anakart var fakat bu anakartın hem 1 adet M.2 SSD girişi var hem de sadece 2 adet RAM soketi var, normalde 2 adet RAM soketinin olması çok da sorun değil çünkü benim elimde 4 tane RAM var fakat ikisi 8 GB takılı olanlar da 16 GB. Daha çok daha fazla M.2 SSD takabilmiş olmak için istiyorum anakartımı değiştirmeyi. Araştırdığımda uygun fiyatlı olarak 2 tane anakart buldum ve versustan karşılaştırdım fakat buradan da sormuş olmak istiyorum belki bilmediğim bir şey vardır ve yardımcı olabilirsiniz diye. Linkler ve görsel aşağıdadır:
pckolik.com.tr
www.incehesap.com
Sizce hangisini almalıyım ve neden? Şu an mesela benim mevcut anakartımın arkasındaki bütün USB çıkışları dolu onu ve fan kolektörlerini hesaba katarak yorum yaparsanız sevinirim. Başka öneriniz varsa da açığım.
Ayrıca bir sorum daha olacak, bahsettiğim gibi elimde 2 adet fazladan RAM var MHz'leri aynı fakat markaları ve GB olarak takılı olanlardan az olduğu için diyelim ki 4 RAM soketli bir anakart alırsam onları takmam sıkıntı yaratır mı?
Şimdiden teşekkürler.
Bunu da alabilirim, sizce hangisini almalıyım?
ASUS Prime B550M-K AM4 DDR4 4400 Hdmi Dvi Vga 2xm2 USB3.2 mATX Pcie 4.0 Ram Anakart
90MB14V0-M0EAY0 - ASUS Prime B550M-K AM4 DDR4 4400 Hdmi Dvi Vga 2xm2 USB3.2 mATX Pcie 4.0 Ram Anakart

MSI B550M PRO-VDH AMD B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Sizce hangisini almalıyım ve neden? Şu an mesela benim mevcut anakartımın arkasındaki bütün USB çıkışları dolu onu ve fan kolektörlerini hesaba katarak yorum yaparsanız sevinirim. Başka öneriniz varsa da açığım.
Ayrıca bir sorum daha olacak, bahsettiğim gibi elimde 2 adet fazladan RAM var MHz'leri aynı fakat markaları ve GB olarak takılı olanlardan az olduğu için diyelim ki 4 RAM soketli bir anakart alırsam onları takmam sıkıntı yaratır mı?
Şimdiden teşekkürler.
Bunu da alabilirim, sizce hangisini almalıyım?
Son düzenleme: