AM4 anakart onerisi

Pwsont

Decapat
Daha fazla  
AM4 artık sıfır alınmamalı diyeceğim ama ikinci el sıfır fiyatları çok yakın. Giriş seviyesi bir kart alacaksan ikinci elde fiyat çok fark etmiyor ama B550 Gaming Plus gibi kart alacaksan ikinci el tercih edilmeli. Belki daha iyi bir kartı daha ucuza denk getirebilirsin.

Hocam gecen sene esseklikederrek sistemimi DDR4 dizdim ama hala anakart cekmedim şu anda Gigabyte AB350 Gaming 3 kullanıyorum anakartin borcu bitince RAM'lerde degecek anakart oldugundan ikinci ele yonelmekte korkuyorum.

Hocam bunu buldum nasıl sizce anladigim kadariyla Akakçe'nin sahibinendeki Param Güvende'yle ayni olay.

Niye yükseltmek istiyorsun anlamadım. O.C fantezisi kovalamıyorsan gerek yok.

Pahalı oluyor böyle siteler. İkinci el al geç.

Hocam RAM MHz dusuk OC yapaicagim bir de her şeyi sifirdan degismek istiyorum.

Dedegiim gibi borcu bitince RAM'ler de degisiecek.
Sizce bana yeniden bunu alayım mı guzele benziyor begenmezsem iade ederim zaten.

Gereksiz yatırım sen bilirsin. RAM O.C için ahım şahım bir anakarta gerek yok iş işlemcide bitiyor.

İşlemcim R7 5700X degigim gibi hocam her şeyi sıfırdan degişmek istiyorum sadece.

B450M S2H gibi giriş seviyesi kartta R5 5600 ile 3200'lük RAM'leri 3600 CL16 çalıştırıyorum aylardır bana mısın demiyor. Öyle çok çok iyi bir chipe sahip ramlerde değil. Çok O.C yapmak Crucial Balisstix'in büyük soğutuculu modelinden al, uğraş dur .

İşlemcim R7 5700X degigim gibi hocam her şeyi sıfırdan degişmek istiyorum sadece.
Al o zaman hocam da yerine olsam ikinci el ATX kart alırım.

6 aylık B550 MPG 3600 istiyor alayım mı sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…