E Ensar Berke Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #1 Merhaba elimde SanDisk SSD Plus 120GB ve Corsair Force LX 512 GB var Corsair'de donmalar olduğu için RAID yapmak istiyorum BIOS'tan RAID 0 seçiyorum yeniden başlatıyorum Windows kurulumunda disk görünmüyor. Rehberi izledim ama bir işe yaramadım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2022
Merhaba elimde SanDisk SSD Plus 120GB ve Corsair Force LX 512 GB var Corsair'de donmalar olduğu için RAID yapmak istiyorum BIOS'tan RAID 0 seçiyorum yeniden başlatıyorum Windows kurulumunda disk görünmüyor. Rehberi izledim ama bir işe yaramadım.
Ç Çağlar0707 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2016 Mesajlar 1.188 Çözümler 23 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2022 #2 İlk olarak bu diskler raid 0 için çok uygun değil özellikle kapasiteleri farklı. Amd nin raid le alakalı bir sürücüsü vardı büyük ihtimalle onu kurmak lazım. Artı 0 Eksi
İlk olarak bu diskler raid 0 için çok uygun değil özellikle kapasiteleri farklı. Amd nin raid le alakalı bir sürücüsü vardı büyük ihtimalle onu kurmak lazım.