Alıcı AM4 fan ayağı

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Elinde varsa ve uyguna bırakmak isteyen olursa iletişime geçebilir. Antalya'da yaşıyorum.

Örnek ürün :

Kargo + ürün 150TL'den daha fazla tutacak ise almayı düşünmem. İnsaflı tekliflerinizi bekliyorum

@Mithat Berhan Elinizde mevcut mu acaba? Cogu parca var sizde hocam boldan boldan. Rahatsiz olmayacaginizi dusunerek ve bir iyilik yapmak isteyeceginizi dusunerekte sizi etiketliyorum hocamlar. Eger elinizde mevcutsa ve uyguna birakiyorsaniz cok sevinirim.
@DarKSaGaa @NiRisai @300319

Son düzenleme:
Stok fan ile kullanacaksa darlamaz. Kullanmayacak bile zaten. Benim alacagim kule tipi gibi bir şey kullanirsa isteyebilir. Ornek :
@Marix Yanlisim yok degil mi hocam?

Ürün aslında cogu yerde braketle birlikte satiliyor ancak braket bana lazim degil anladigim kadariyla. 2 plastik + 4 vidaya da 150-200TL vermek pek istemiyorum o yuzden forumdan tanidik birisi bir iyilik yapmak ister belki diye de konuyu actim.

Stok fan ile kullanacaksa darlamaz. Kullanmayacak bile zaten. Benim alacagim kule tipi gibi bir şey kullanirsa isteyebilir.
Bu parçanın size gerekli olduğuna emin misiniz? Parçayı buldum, ücretsiz verebilirim. Ancak kule tipi soğtucu monte ederken bunu sökmüştüm ben, onun yerine kule tipi soğtucunun ayakları takılıyor.

Bu parçanın size gerekli olduğuna emin misiniz? Parçayı buldum, ücretsiz verebilirim. Ancak kule tipi soğtucu monte ederken bunu sökmüştüm ben, onun yerine kule tipi soğtucunun ayakları takılıyor.
Evet eminim hocam. Iletisim adresi olarak hangi platform uygun size? Detaylari orada konusmak daha iyi olabilir.

05449560332, sadece kargoyu karşılamanız yeterli.
dc, risai.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…