Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 7 Şubat 2019 #11 Vasc dedi: Uyumlu değil mi anakarta ? Bide zahmet olmazsa linkini atar mısınız aldığınız ürünün. Genişletmek için tıkla... Maalesef trendyol üzerinden aldığım AM3 braket uyumsuz. Ürünün adresi: US $1.9 5% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
Vasc dedi: Uyumlu değil mi anakarta ? Bide zahmet olmazsa linkini atar mısınız aldığınız ürünün. Genişletmek için tıkla... Maalesef trendyol üzerinden aldığım AM3 braket uyumsuz. Ürünün adresi: US $1.9 5% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
Vasc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2019 #12 Spotter dedi: Maalesef trendyol üzerinden aldığım AM3 braket uyumsuz. Ürünün adresi: US $1.9 5% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı Genişletmek için tıkla... Bende birinin önerisi üzerine almıştım AM3+ sokete uyumlu çıktı takamadım. Teşekkürler link için.
Spotter dedi: Maalesef trendyol üzerinden aldığım AM3 braket uyumsuz. Ürünün adresi: US $1.9 5% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı Genişletmek için tıkla... Bende birinin önerisi üzerine almıştım AM3+ sokete uyumlu çıktı takamadım. Teşekkürler link için.