Evet, önce CPU yenilemeyi düşündüm ben de. Ancak sistem uzun süredir stok soğutucu ile idare ediyor. AeroCool'un Cylon 4 modeli hoş göründü, ancak performans olarak da MSI fena değil gibi geldi. Attığınız Raijintek de çift fanlı olması sebebiyle listeme girdi. Bu üçünden birini tercih edeceğim muhtemelen.Raijintek LETO PRO RGB 2 Adet RGB PWM Fanlı, 4 Adet Isı Borulu, Intel & AMD Uyumlu Yüksek Performans İşlemci Soğutucu - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Şu anda, bu ürün uygun fiyatlı diyebileceğimiz pek ürün yok, işlemci yükseltmesi yaptıktan sonra soğutucu yenilemek daha mantıklı olabilir.
Cylon 4 geride kalıyor biraz daha, Frozr L daha iyi olur.AeroCool'un Cylon 4 modeli hoş göründü, ancak performans olarak da MSI fena değil gibi geldi.
Muhtemelen tercihimi ondan yana yaparım. Önce kasanın bilgilerine ulaşabilirsem maksimum desteklediği yüksekliği bulup ölçmem lazım.Cylon 4 geride kalıyor biraz daha, Frozr L daha iyi olur.
Maalesef, CPU değişimini ertelemek zorunda kaldığım için stok soğutucuyla devam ediyorum. Ancak CPU değiştiğimde Frozr L alacağım.Merhaba tekrardan, soğutucu aldınız mı acaba?