AM4 işlemci fanı tavsiyesi

kfrkan

Hectopat
Bugün Frisby FCL-F1272C fan kitini aldım. Önceki fan kitim 3'lü ve Rainbow'du. Egzoz fanım yoktu. Isınma problemi yaşamasam da ileride sorun olmaması için kur problemini de düşünerek gecikmeden almak istedim. Görselliğe cüzdanımı yormayacaksa önem veriyorum. Genelde kasamı 2. elden topladım ve uygun fiyata alış-satış yaparak ufak farklarla güncelledim. Şu anda kasa görünümünden memnunum ancak kasa içerisi biraz karanlık kalıyor ve RGB-ARGB bir işlemci fanıyla zenginleştirmek istiyorum. AM4 soket işlemciye uygun, fiyatı zorlamayacak mümkünse ARGB işlemci fanı önerilerinizi bekliyorum. Bir de stok fan yorumlarınızı merak ediyorum. Performans olarak yeterli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:

İşlemcin ne acaba?

AM4 olması yeterli diye biliyorum ama Ryzen 5 3500X.

Önereceğimiz soğutucular işlemcini soğutmayabilir diye. Benim önerim Wraith Prism alman hem RGB hem de acayip şık duruyor.

Sıvı soğutucu alınacaksa ID-COOLING AuraFlow X 240 Snow 4Pin PWM RGB 240mm Sıvı Soğutucu Fiyat

Sadece işlemci için uygun mu? Pek anlamıyorum sıvı soğutucudan.

Evet AM4 uyumluluğu mevcut. Sıvı soğutma almak daha mantıklı ileriye dönük olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…