AM4 işlemci önerisi

Bütçe
10.000 tl

Ozan.ly

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16+16 32gb ddr4
AM4 anakartım var. Sistemimde 3060 takılı. 4060 Ti ekran kartı takmak istiyorum. Ryzen 5 3600 işlemci kullanıyorum. 4060 Ti için en iyi takabileceğim AM4 işlemci önerir misiniz? Ekran kartı için bütçe sorunum yok. Şu anlık tek sıkıntı hangi işlemciyi kullansam daha iyi olurdu onu düşünüyorum. Hepinize teşekkürler.

AM4 gibi ölü bir sokete yatirim yapma, elindeki RAM, işlemci ve anakartı satıp AM5'e geç. Ayriyeten 4060Ti'a para vermektense 9060XT 16GB veya NVIDIA takıntın varsa 5060Ti 16GB al.

AM4 gibi ölü bir sokete yatirim yapma, elindeki RAM, işlemci ve anakartı satıp AM5'e geç. Ayrıyeten 4060 Ti'a para vermektense 9060XT 16 GB veya NVIDIA takıntın varsa 5060 Ti 16 GB al.

Ama anakartı değiştir, RAM'leri sat değiştir, işlemciyi değiştir, ekran kartı da var. Güç kaynağı yeter mi onu da bilmiyorum çok fazla uğraştıracak diye AM4 önerisi istemiştim.

Ama anakartı değiştir, RAM'leri sat değiştir, işlemciyi değiştir, ekran kartı da var. Güç kaynağı yeter mi onu da bilmiyorum çok fazla uğraştıracak diye AM4 önerisi istemiştim.

İleriye donukluk icin cok daha iyi olur AM5 gecmeniz. Güç kaynagin kac watt?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…