T Türker Anıl Yılmaz Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2017 #1 Gigabyte GA-AB320M-DS2 anakart var ama AM4 için gerekli olan fan tutturma braketi yok. Acaba bu parçayı nereden temin edebilirim? Yurtdışından almayı düşündüm fakat bu parça acil lazım bilgilendirebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2017
Gigabyte GA-AB320M-DS2 anakart var ama AM4 için gerekli olan fan tutturma braketi yok. Acaba bu parçayı nereden temin edebilirim? Yurtdışından almayı düşündüm fakat bu parça acil lazım bilgilendirebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 7 Kasım 2017 #2 Fan tutturma braketi derken ne demek istiyorsunuz? Sizde hangi soğutucu var?
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 7 Kasım 2017 #3 Corsair Hydro serisi için AM4 Bracket Kit Gözüktü Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AM4 AMD Ryzen Block Corsair Hydro Serisi Sıvı soğutma bracket - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 453178516 Bunu diyor... Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2017
Corsair Hydro serisi için AM4 Bracket Kit Gözüktü Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AM4 AMD Ryzen Block Corsair Hydro Serisi Sıvı soğutma bracket - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 453178516 Bunu diyor...
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 7 Kasım 2017 #4 Nereden biliyorsunuz? A320 anakart alıp sıvı soğutma aldığını sanmıyorum.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 7 Kasım 2017 #5 THERMALTAKE WATER 3.0 PERFORMER SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ Bunu gördüm fark edersen 1366 uyumlu ama AM4 braket buna uyuyor.
THERMALTAKE WATER 3.0 PERFORMER SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ Bunu gördüm fark edersen 1366 uyumlu ama AM4 braket buna uyuyor.
NatsuKau Femtopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #6 Conficker Belasi dedi: Corsair Hydro serisi için AM4 Bracket Kit Gözüktü Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AM4 AMD Ryzen Block Corsair Hydro Serisi Sıvı soğutma bracket - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 453178516 Eki Görüntüle 265997 Bunu diyor... Genişletmek için tıkla... Tam olarak bana bundan lazım nasıl aslında civataları lazım nasıl bulabilirm?
Conficker Belasi dedi: Corsair Hydro serisi için AM4 Bracket Kit Gözüktü Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AM4 AMD Ryzen Block Corsair Hydro Serisi Sıvı soğutma bracket - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 453178516 Eki Görüntüle 265997 Bunu diyor... Genişletmek için tıkla... Tam olarak bana bundan lazım nasıl aslında civataları lazım nasıl bulabilirm?