Yiğenime düşük bütçeli işlemci soğutucusu aramaktayım. AM4 soket olması lazım, MSI anakartta 3600X için kullanacağız. Aşağıdaki ürünlerden hangisini önerirsiniz veya uygun fiyatlı öneriniz var mıdır? Zoko ıce 5 kullanan var mı önerir misiniz? Ryzen 3600X'i soğutsun bir de RGB olmalı.
Coolmoon Rgb İşlemci Cpu Fanı Amd/Intel Uyumlu Işıklı 12Cm Fan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Zoko Ice-5 Auto Rainbow Fanlı RGB Led Board Kule İşlemci Fan 2 x 12 CM en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Snowman m200 bakın. Ben bir üst modelini kullanıyorum çok güzel boşta 30-35 yükte max 55-60. İncelemelerini inceleyebilirsiniz. Parayı biraz daha arttırıp T6 alırsanız çok iyi olur ama
Snowman m200 bakın. Ben bir üst modelini kullanıyorum çok güzel boşta 30-35 yükte max 55-60. İncelemelerini inceleyebilirsiniz. Parayı biraz daha arttırıp T6 alırsanız çok iyi olur ama