AM4 sistem için yükseltme tavsiyesi

AMD Ryzen 5600, RX 6700 XT ve bi' 8 GB RAM daha al.

2600 işlemci tutuyor.

Anakart almana gerek yok ona vereceğin parayı ekran kartına ver.

Hocam anakartım düsük sanırım bilmiyorum ekran kartıyla işlemci mi alayım sadece bu anakart ile çalışacak işlemci ve ekran kartı önerisi alıyorum şu an senin tavsiyen ne?

Hocam anakartım düsük sanırım bilmiyorum ekran kartıyla işlemci mi alayım sadece bu anakart ile çalışacak işlemci ve ekran kartı önerisi alıyorum şu an senin tavsiyen ne?
Anakartını değiştirmene çok gerek yok. Ekran kartı ve işlemci almalısın. R5 5500 + 2.el RX 6600 + 8 GB RAM alırsan, gayet güzel bir sisteme sahip olursun.
AMD Ryzen 5600, RX 6700 XT ve bi' 8 GB RAM daha al.
Bu bütçede mümkün değil.

2600 işlemci tutuyor.

İşlemci değiştirmeden önce BIOS güncellemesini yapın. Bence ekran kartı ve işlemci değiştirilmeli. Elindekileri satma imkanın varsa satıp bütçe ekleyebilirsin. Ancak satma imkanın yoksa, 3500 TL'ye RX 6600 (ikinci el). Bir de sıfır bir Ryzen 5 5500 alınabilir.

hocam watman hatası ne olacak alırsam rtx 3060 daha mantıklı degıl mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…