Hocam sadece işlemci, RAM, anakart mı? PSU yetmeyebilir sonra.
Gigabyte B650M K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650M K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.741,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.188,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
PSU olarak bu var sistemde hocam yeterli olmaz mı?
İlerleyen süreçte ekran kartı değişimi düşünürsem PSU da alabilirim böylece aradan çıkmış olur onun dışında anakartta Wi-Fi olmasını istiyorum bulunduğum odaya kablo çekemiyorum. Aktif olarak 200TL civarında bir Wi-Fi adaptörü var ancak çok sorun yaşatıyor. Bunların dışında belki kasa değişimi gerekebilir anakart ile birlikte mevcut kasam şu: Performax Hellfire Siyah Temperli Cam RGB 550W ATX Kasa - Gaming.Gen.TRHocam tam olarak emin değilim ama yeterli olacaktır sanırım değil ise de pek sıkıntı değil 2K fiyata alınır ve yine de 20K etmez attıklarım. Hem de ileride 6700XT değişmeniz gerekebilir ve daha güncel olur.
İlerleyen süreçte ekran kartı değişimi düşünürsem PSU da alabilirim böylece aradan çıkmış olur onun dışında anakartta Wi-Fi olmasını istiyorum bulunduğum odaya kablo çekemiyorum. Aktif olarak 200TL civarında bir Wi-Fi adaptörü var ancak çok sorun yaşatıyor. Bunların dışında belki kasa değişimi gerekebilir anakart ile birlikte mevcut kasam şu: Performax Hellfire Siyah Temperli Cam RGB 550W ATX Kasa - Gaming.Gen.TR
Ek olarak monitör demişsiniz şu anda aktif olarak 2k ve 1080p çift monitör var hocam o kısıma yatırım yapmayı da pek düşünmüyorum.@NNUE ve @Jesus Wicked hocam anakart konusunda daha iyi yardımcı olabilirler bunun dışında attıklarım PSU ile beraber alınabilir ve kasa değiştirilebilir.
Ek olarak monitör demişsiniz şu anda aktif olarak 2K ve 1080p çift monitör var hocam o kısma yatırım yapmayı da pek düşünmüyorum.
Yardımınız için teşekkürler iyi geceler hocam.Elinizdeki 2K yeterli olacaktır o zaman etiketlediğim arkadaşlarım da yarın size yardımcı olacaktır iyi geceler.
@NNUE ve @Jesus Wicked hocam anakart konusunda daha iyi yardımcı olabilirler bunun dışında attıklarım PSU ile beraber alınabilir ve kasa değiştirilebilir.
Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000MHz DDR5 CL40 CMH32GX5M2B6000C40 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000MHz DDR5 CL40 CMH32GX5M2B6000C40 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000MHz DDR5 CL40 CMH32GX5M2B6000C40 Ram özelliklerini incele, 4.434,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Pro B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.823,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci özelliklerini incele, 8.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İÅlemci SoÄutucu
ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi iÅlemci soÄutucu sipariÅ ekranıwww.gelbura.com
Kasa da değişmeli.
Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
22k civarına yapabileceğin en iyi yükseltme bu hocam. Kalan parçaları vs satıp ileride ekran kartı da alırsın fıstık gibi olur.
Bulunur hocam. Hatta şöyle bir şey var. 750w vento kasa var. Hem soğutması havadarlığı iyi hem de içinde 750w fsp güç kaynağı var. 4080 bile kullanabilirsin. Kasa bi tık büyük ama sorun olmaz.Öneriniz için teşekkürler hocam kasa da daha ucuz alternatifler bulunabilir mi? 20'nin altına düşmesi benim açımdan çok iyi olur.