AM4 sistemden AM5 geçiş

Anakart ve işlemciye kafamda karar verdim gibi hocam şu anda kasa konusunda kararsızlığım var hangisini tercih etsem diye.

Anakart ve işlemciye kafamda karar verdim gibi hocam şu anda kasa konusunda kararsızlığım var hangisini tercih etsem diye.
Hocam ben olsam attığım ventoyu alırdım. İleride 750w civarı güç kaynakları 2.6k falan olacak çünkü. Hem kaliteli bir kasa hem de kaliteli bir güç kaynağını 3.5k'ya almış olacaksınız.

Hocam ben olsam attığım ventoyu alırdım. İleride 750w civarı güç kaynakları 2.6k falan olacak çünkü. Hem kaliteli bir kasa hem de kaliteli bir güç kaynağını 3.5k'ya almış olacaksınız.
Elimdeki güç kaynağı boşa gitsin istemedim biraz da hocam yeni aldım sayılır

@Jesus Wicked Hocam attığınız ram yurtdışı ürünü sanırım daha hızlı gelebilecek bir öneriniz var mı?

Son düzenleme:
RAM'i haftalarca beklemek can sıkıcı benim açımdan o yüzden sordum hocam

1k daha pahalı ama beklemezsin.

Satıcı sinerji hocam daha önce bana bozuk ekran kartı yollamışlardı. başka satıcılara bakıyorum şu anda desteğiniz için teşekkürler

Ramlerde sıkıntı olacağını düşünmüyorum hocam.
Firmayla olan yazışmalarımı görseniz kürdan bile almazsınız oradan hocam o derece..

@Jesus Wicked Team T-Force Vulcan 32GB (2x16GB) DDR5 5200MHz CL40 Siyah Gaming Ram (FLBD532G5200HC40CDC01) - incehesap.com

bu tarz ürünler tercih edilir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…