A520M a Pro anakart ve Lexar DDR4 8x2 RAM'im var sistemimi DDR5 yapmak istiyorum. İşlemci AMD Ryzen 5500i Ryzen 5 7600 ile değiştireceğim ekran kartı RTX 4060 kendi anakart ve RAM'larimi satıp yenisini almak istiyorum. Hangi anakart almalıyım?
A520M a Pro anakart ve Lexar DDR4 8x2 RAM'im var sistemimi DDR5 yapmak istiyorum. İşlemci AMD Ryzen 5500 ekran kartı RTX 4060 kendi anakart ve RAM'larimi satıp yenisini almak istiyorum. Hangi anakart almalıyım?
Hocam belirtmemişsiniz muhtemelen biliyorsunuzdur ama bi ihtimal bilmiyorsanız diye söylüyorum, AM5'e geçmek için işlemciyide satıp yeni bi işlemci almanız gerekli.
Hocam belirtmemişsiniz muhtemelen biliyorsunuzdur ama bir ihtimal bilmiyorsanız diye söylüyorum, AM5'e geçmek için işlemciyide satıp yeni bir işlemci almanız gerekli.
En ucuz MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.523,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.523,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!