M musa efe argın Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #11 The_rain_master dedi: Yerinde olsam o bütçe var madem soğutucuyu harcayacağıma gider işlemci RAM ekran kartı ne eksikse artık onu yükseltirdim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım 3050 onu şu an yükseltemem işlemcim yetiyor şu anda.
The_rain_master dedi: Yerinde olsam o bütçe var madem soğutucuyu harcayacağıma gider işlemci RAM ekran kartı ne eksikse artık onu yükseltirdim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım 3050 onu şu an yükseltemem işlemcim yetiyor şu anda.
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.289 Çözümler 6 17 Nisan 2025 #12 musa efe argın dedi: Ekran kartım 3050 onu şu an yükseltemem işlemcim yetiyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Hocam biz ne desek de heves etmişsin ille de sıvı alacaksın. Hoşuna giden kronik sorunu olmayanı al. Arkadaşın önerdiği soğutmalar güzeldir.
musa efe argın dedi: Ekran kartım 3050 onu şu an yükseltemem işlemcim yetiyor şu anda. Genişletmek için tıkla... Hocam biz ne desek de heves etmişsin ille de sıvı alacaksın. Hoşuna giden kronik sorunu olmayanı al. Arkadaşın önerdiği soğutmalar güzeldir.