E EFE YİĞİT DEMİR Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 35 2 Şubat 2023 #11 BERWAR dedi: Senle aynı anakartı kullanıyorum. Bu anakart varken yeni anakart alman anlamsız olur. Sadece Valorant'ta mı sıkıntı var? Genişletmek için tıkla... valorantta sıkıntı bariz var fakat onun dışında windows defenderda da gariplikler var Windows Defender "Tehdit hizmeti durduruldu." Hatası
BERWAR dedi: Senle aynı anakartı kullanıyorum. Bu anakart varken yeni anakart alman anlamsız olur. Sadece Valorant'ta mı sıkıntı var? Genişletmek için tıkla... valorantta sıkıntı bariz var fakat onun dışında windows defenderda da gariplikler var Windows Defender "Tehdit hizmeti durduruldu." Hatası
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.843 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #12 Bu sorunların anakart sorunları olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
E EFE YİĞİT DEMİR Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 35 2 Şubat 2023 #13 BERWAR dedi: Bu sorunların anakart sorunları olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... ne olabilir acaba neredeyse her şeyi denedim fakat çözemiyorum bir tahmininiz var mı formatla bile çözemediğim bir sorunla karşı karşıyayım
BERWAR dedi: Bu sorunların anakart sorunları olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... ne olabilir acaba neredeyse her şeyi denedim fakat çözemiyorum bir tahmininiz var mı formatla bile çözemediğim bir sorunla karşı karşıyayım
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.843 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #14 Bilgim yok açıkçası.
E EFE YİĞİT DEMİR Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 35 2 Şubat 2023 #15 BERWAR dedi: Bilgim yok açıkçası. Genişletmek için tıkla... peki teşekkürler