AM4 uyumlu sıvı soğutma önerisi

Makaleler
5
Yer
Death Star
Daha fazla  
Meslek
Sith Lord in Galactic Empire
Selamlar. R5 1600 için kaliteli ve güzel soğutan sıvı soğutucu arıyorum. Pompa sesi vesaire benim için çok sorun değil açıkçası, yaz sıcağı ile stock cooler biraz dert olmaya başladı gibi.. 3.5 yapıp voltaj düşürdüm bu sıcaklar yüzünden :/ En az +5 derece etki etti sırf işlemciye. Maksimum bütçem 300 ile 400 arası. Wraith Spire'ın Hyper 212 serileri ile hemen hemen aynı olduğunu düşünürsek şu anki soğutucunun üzerine büyük bir katkısı olsa süper olur. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerek olduğunu sanmıyorum. Ne kadar oluyor ki işlemci?
3.6@1.19V'da maksimum 54 derece, şuan 50'lerde 3.5@1.16V yaptığımdan. Spike oluyor bazen aragaz verir gibi fan devrini arttırıyor birden hoşuma gitmiyor ya Uyguna AM4 sıvı soğutma olursa almak mantıklı olacak sanırım.

Acayip mantıksız olur. 54 derece eğer oyun içindeyse bu sıcaklarda çok iyi bir değer. Paranızı boşa harcamayın bence. İlla istiyorsanız Masterliquid 120 alabilirsiniz.
Acayip mantıksız olur. 54 derece eğer oyun içindeyse bu sıcaklarda çok iyi bir değer. Paranızı boşa harcamayın bence. İlla istiyorsanız Masterliquid 120 alabilirsiniz.
Load temp'di onlar. Zaten amaç 3.9'lara çıkabilmek için daha iyi bir soğutmaya geçmekti. Yani ben şu an en düşük voltaj ve frekansta tuttum ki yaz sıcağında işlemci yüksek derecelerde gezinmesin. Biraz daha sessiz bir ortam tercihim olacaktır. Teşekkürler öneriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…